Mapillary NL Meetup


#1

Hallo allemaal! Ik ben onlangs weer terug in het zonnige Nederland en ik dacht dat het wellicht wel leuk zou zijn om een Mapillary Meetup te organiseren.

Idee: Wandelen op Het Leesten (Veluwe) bij Apeldoorn. Bakje koffie doen en vervolgens maken we onze camera’s klaar om al mappend een mooie route te wandelen over de prachtige Veluwe.

Datum: 24 September
Tijd: 10:00 verzamelen, bakje doen, vervolgens 1-1.5 uur wandelen tot uurtje of 12:00

Wil je erbij zijn? Laat een bericht achter met de datum dat jou het best past + je camera setup + je t-shirt maat zodat je een hip Mapillary t-shirt krijgt


#2

Ohja, misschien handig dat ik wat mensen tag hehe:
@micmin1972 @SubieLibero @filipc @synap @ghyze @Harry (als je toevallig in NL bent) @de_vries @EOSfoto @marczoutendijk @Willy


#3

Ik zou graag genoeg komen, maar 213 kilometer vanuit Mechelen is net te ver.
Ik ontvang ook privé.


#4

Apeldoorn, door heb ik de eerste verdwijnurinoirs gezien. Oei, nu heb ik het mysterie verklapt.


#5

Ha @karim ik ben bijna altijd in NL :slight_smile:
Mijn setup is meer voor de auto (of mijn kleine busje) bedoeld, ik heb nog niet uitgevogeld hoe ik m’n GoPro HERO2 aan een rugzak oid bevestig.
Ik ben in de weekenden met andere dingen bezig (mijn kleine busje weer aan de praat krijgen), dus ik kan niet.


#6

Vergeet @ligfietser en @peewee32 niet ;-).

Apeldoorn is in de buurt, als het niet te druk is op de zaak rij ik even langs heren! Ik houd deze thread in de gaten! Ik wil nu wel eens wat 360 gear inspiratie op doen ;-).


#7

Lijkt me wel leuk, kan de meeste dagen wel. Mijn setup met rugzak en 360 cam kan ik lopend/fietsend gebruiken (en ik kan de rugzak met cam ook in mijn auto hangen als ik met open dak rij).


#8

Goed initiatief maar reken niet op mij. Eerste weekend kan ik zeker niet en het 2e waarschijnlijk niet. Bovendien ben ik meer een fietsende mapillarist dan een wandelende. Hoe dan ook… veel plezier als het doorgaat.


#9

Bedankt voor de reacties! Ik heb de datum op 24 September gezet, om 10:00 uur. Hopelijk kunnen een paar van jullie komen! Er mist nog heel wat op Het Leesten :wink:


#10

Beetje te weinig animo op dit moment om de meetup door te laten gaan. Wellicht een andere keer in de toekomst als we wat meer NL (forum) gebruikers hebben :slight_smile:


#11

Ik was van plan te komen hoor! :wink: Als @micmin1972 ook komt zijn we al met zijn drieën!

Toch doorgaan?


#12

Het is lekker weer zondag, maar mijn vrouw heeft dan de luxe auto nodig :(. En met mijn eend is het te ver rijden…