Visitekaartjes ofzo


#1

Zijn er geen Mapillary visitekaartjes te maken ofzo, die ik kan geven aan mensen die vragen hebben? Ik wordt toch regelmatig -op de fiets- benaderd wat ik aan het doen ben. Of tegemoetkomende fietsers die maar blijven staren wat ik op het stuur heb… Dat terwijl ik een vrij onopvallende mobiele telefoon op mijn stuur heb gemonteerd, maar blijkbaar trekt dat al voldoende aandacht. (Had ik van tevoren niet verwacht, maar je ziet inderdaad niet heel veel fietsen met een navigatie of camera op het stuur).

Maar goed, misschien is het de combinatie van een zichtbare camera en een man met een muts en verder ingepakt tegen de kou die de aandacht trek. Ben benieuwd hoe het zomers is.


#2

Vooral omdat ik nogal wat fouten maak in het verkeer draag ik een oranje werfvest en een gele valhelm. Het valt hier in Vlaanderen, met Vlamingen wel mee. Ze kijken eerder naar mijn kledij. Mijn smartphone valt wel op in zijn Otterbox en zijn elastiek en touwtje en batterij.
Als ze al iets denken denken ze dat ik van de gemeente ben. Of een gepensioneerde met een rare hobby.
Vroeger hield ik ook niet van mensen die hun rit filmden, maar nu zie je soms wel een Gopro, wel eerder bij motards.
In Brussel te voet, heb ik al het een en ander moeten horen van de vreemdelingen.


#3

My understanding of this thread is based on Google Translate but I hope it’s not too off-topic - would t-shirts like this (front and back depicted here) be any use of you? Also we’re preparing a flyer a la “Introduction to Mapillary” that one could easily print at home and hand out to people who have no idea what this is about. If you’d like a shirt, email your size and address to support@mapillary.com :wink:#4

@katrin, just to be sure, did you just ask who wanted to have a free T-shirt?


#5

@Harry That’s about right :slight_smile: The “price to pay” for you would be to be seen with it in public and inspire other people to get involved :wink:


#6

Ik heb er een besteld :slight_smile:


#7

Op de OSM diary is er ook een “plezant” verhaal over vervelende omstaanders. http://www.openstreetmap.org/user/alexkemp/diary/40019
Ik draag alleen maar witte T-shirts. Ik betrouw geen inkt, verf of make-up. Bovendien heb ik mijn 2 borstzakken zeker vandoen.

Een fluo OSM (gecombineerd met mly) kazuifel en een brochuurtje lijkt mij het best.


#8

kazuifel moest ik opzoeken :smiley:


#9

Ik zeg dat liever dan “hesje”.


#10

ah…het was sinterklaas gisteren, vandaar zeker dit aanbod :slight_smile:


#11

Nu is ie aangekomen :slight_smile:


#12

:sunglasses:


#13

De ervaring die jij hebt, deel ik gelukkig niet, terwijl ik toch met Garmin Virb en S8 op het stuur fiets.


#14

Ik heb ondertussen mijn camera verwerkt in mijn stuurtas, dat werkt lekker anoniem.


#15

Ik ben wel benieuwd hoe je dat dan doet met jouw 360 camera? :wink: